Jdi na obsah Jdi na menu
 


Komentářová povídka 3

14. 6. 2008

Na obloze svítilo slunce. Lily seděla pod stromem u jezera a četla knihu přeměňování, ale nemohla se na ni soustředit, pořád musela myslet na Pottera a na to, co včera slyšela.

   ,,Ale Siriusi, co mám dělat dál? Já ji opravdu miluji a ona mi ani nedá šanci. Nechci ji ztratit, nevím co bych bez ní dělal, tady ji alespoň vidímvám, ale tohle je poslední ročník a po něm se už neuvidíme. Asi bych to jen tak nezvládl."

Ten rozhovor ji překvapil, netušila, že to Potter myslí vážně. Teď přemýšlela, co by měla udělat, ale Potter ji to ulehčil, protože k  ní právě mířil a ona si byla jistá, že zase něco řekne.

Tak pokračujte

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

tak to trochu rozjedem

(Heru, 11. 5. 2011 16:22)

Lil se začervenala a vyběhla z místnosti a na koho jiného nanarazila než na Severuse Snape
"Ty jeden zákeřnej hajzle"zasyčela na něj a vzápětí se otočil kolem své osi protože mu ´milá´Lili dala takovou facku až se mu z toho zatočila hlava.
"Au! Sem to ale husa měla sem to nechat na jimim ane si takhle zramovat ruku" nadávali si v duchu a otočila se směr ošetřovna.

lil

(další prosím!, 17. 12. 2009 20:43)

James ji políbil a nebýt madam Pomfreyové, tak by tam takhle setrvali ještě hodnou chvíli. "Slečno Evansová, co si to dovolujete?! to, že jsem dovolila tu zůstat jsem schválila už jenom proto, že jsem si myslela, že jste rozumná a vy se na pana Pottera vrhnete. ven, pan Potter potřebje klid." dokončila nejspíš vyčerpávající monolog a doslova vykopla Lily z ošetřovny.

jedeme dál

(Barča, 28. 7. 2008 17:53)

Severus samozřejmě nezůstal pozadu. Stáli tam proti sobě a čekali, co ten druhý udělá. Věděli, že když jeden skloní hůlku, ten druhý zaútočí. A když jeden zaútočí,druhý si to nenechá líbit a oba dva stráví noc na ošetřovně. "Tak dost", rozkřikla se Lily. "Jamesi, schovej tu hůlku, on za to nestojí." James chtěl namítnout, že ji urazil a že ona mu stojí za cokoli, ale když viděl její výraz, schoval hůlku. V tu chvíli podle očekávání Snape zaútočil a James se rozplácl o kmen dubu. Snape si jen odfrkl a otočil se, aby s vítězoslavným výrazem odešel. Za ním však stála profesorka McGonagallová. Byla rozčílená na nejvyšší míru. "Pane Snape, tohle byla ta největší podlost, jaké jsem kdy byla svědkem. Počínaje dnešním dnem máte až do konce školního roku každou sobotu od deseti hodin školní trest. A počítejte i s podmínečným vyloučením. Nato došla až k Jamesovi, který se těžkopádně sbíral ze země a vyčarovala mu nosítka. Ten se sice zdráhal, ale nakonec byl rád. Měl zlomených několik kostí a bolelo ho celé tělo.
Pár minut po tom, co mu madame Pomfreyová napravila všechny zlomeniny vtrhla na ošetřovnu Lily. Ošetřovatelka sice chvilku protestovala, ale pak ji nechala s Jamesem osamotě. Lily nic neřekla, jenom padla Jamesovi do náručí. To objetí mluvilo za vše.

pokračování

(Abby, 15. 7. 2008 14:49)

"Víš Lili, já jsem se ti chtěl omluvit. Choval jsem se jako pitomec."
"To tedy ano."
"Ale, ale kohopak to tu máme? Dvě hrdličky. Šmejdka Evansová a nafoukanec Potter!"
"Tak tos přehnal, Srabusi! Hned se Lili omluv!" v tom okamžiku měl James tasenou hůlku.

Pokráčko

(marí, 30. 6. 2008 14:22)

.....protože já tě taky miluji"

Darken

(další, 17. 6. 2008 18:28)

James si sedl a začal přemýšlet, proč s ním Lili chce mluvit.Byl hrozně nervozní,jelikož Lili na něj nikdy nebyla tak milá a navíc mu dokonce řekla Jamesi, to se ještě nestalo.Vypadal tak bezbranně, že se musela pousmát, ale ani si toho nevšiml."Víš chtěla jsem s tebou mluvit, protože .....

pokráčko

(Berninka, 15. 6. 2008 10:53)

A nemýlila se. James se na ní už z dálky zářivě usmíval a ona si říkala, že vypadaná tak sladce. "Ahoj Evansová, co ty tady, tak sama?"zeptal se James. "Chtěla jsem mít chvilku klid,"řekla Lil. "Tak to bych asi mě jít co,"řekl smutně James. "Klidně tu zůstaň Jamesi a sedni si ke mě, myslím, že bychom si měli promluvit,"ukázala mu vedle sebe Lil.