Jdi na obsah Jdi na menu
 


12kapitola

27. 4. 2008

,,Úkolem této soutěže je, vydržet co nejdéle v jiné škole a hlavně... jde o dva úkoly, ale ty nejsou jediné, jen nejdůležitější. Za prvé, spřátelení žáka z učitelem, za druhé stmelit skupinu, tedy vás čtyři.

 

Nesmíme mít mezi sebou žádné tajnosti, protože musíme splnit i ty další úkoly a pro ty je důležité, abychom si začali věřit. Před naším odletem jsem byl vybaven lahvičkami s lektvarem pro odbourání zábran.

 

Tento lektvar byl speciálně upraven tak, aby všichni, kteří ho vypíjí upadli do jednoho z druhů tranzu ...

 

Do podvědomí se vám budou sice dostávat slova ostatních, ale nebudete na ně po dobu působení lektvaru reagovat. Každý z vás poví z vás poví něco, co bychom měli my ostatní vědět.

 

Dále je lektvar upraven tak, aby vše, co zde uslyšíte, jste nemohli říct nikomu dalšímu, bez dovolení toho, komu to tajemství patří. Lektvar musím vypít já i Tonksová, aby jste začali věřit i vy nám. Dejme se tedy do toho..."

 

Vytáhl šest lahviček a každému jednu podal. A ač na sebe všichni nevěřícně koukali, chopili každý tu svojí a vypili ji. Všichni tak nějak nepřirozeně stuhli a Snape promluvil jako první.

 

„Takže začneme slečnou Grangerovou, konče mnou. Můžete začít."

 

,,Nebaví mě to neustálé učení, to jak mě všichni pozorují skrz prsty a myslí si, kdovíjaká nejsem šprtka. Jenomže čtení knih mě baví po matce a učit se nemusím vůbec nic, to mám po otci.

 

Mí rodiče nebyli mudlové a ani již nežijí. Mým otcem byl James Potter, matkou Sydney Grangerová. Vyrůstala jsem u svého dědečka Albuse Brumbála a vždy poslední část prázdnin trávila u matčiných mudlovských příbuzných. Již od 4.ročníku jsem zamilovaná do Harryho Pottera, zezačátku byla má láska nemožná, ale po tom, co jsem se o něm dozvěděla pravdu jsem se div nezbláznila radostí. Další prosím:"

 

Jako další začal mluvit Harry:

 

„Mým otcem není James Potter, ale Severus Snape A ač mezi námi byla značná nenávit, mám ho rád. Líbí se mi, to co jsem dnes viděl v jeho pokoji. Asi tak od půlky 4.ročníku miluji Hermionu Grangerovou.

 

Nikdy jsem nechápal, proč mě odmítá a vždy když si s ní o tom promluvit radši utíká. Byl jsem moc nešťastný a neustále jsem pln naděje, že jednou se mi povede ji polapit. Další prosím:"

 

Na řadě byla Sabrine:

 

„Jsem dcera Toma Radlleye, známého jako Lord Voldemort. Mojí matkou byla Lily Potterová, kterou znásilnil a jijí dítě přenesl do těla jedné ze smrtijedek. Svoji pravou matku jsem nikdy nepoznala.

 

Nevím, jak kouzlo provedl, ale od jedné ze smrtijedek jsem se dozvěděla, že když ji znásilnil byla Lily již v osmém měsíci těhotenství a čekala chlapce. Mám tedy staršího bratra. Přenesl jenom mě, chlapce Lily ponechal. Nebylo to jeho dítě.

 

Rozhodl, že ji nechá zemřít i z jejím dítětem v jedné z kobek. Ovšem Lily zmizela. Když jsem byla starší, zjistila jsem, že mým bratrem je Harry Potter. Chlapec, který přežil kledbu smrti a ještě přemohl mého otce.

 

Zjistila jsem, že s Dracem se nenávidí a to mohl být kámen úrazu. Už v té době byl mezi mnou a Dracem vřelý vztah, který pak přerostl v lásku. Ovšem naší lásce pořád ještě něco bránilo.

 

Jeho otec. I když jsem byla dcera Pána Zla, nepovažoval mě za dosti dobrou pro svého syna. Přece jen jsem byla dcera „mudlovské šmejdky". A tak započalo jeho sledování Draca a já ho raději opustila. Nesnesla jsem, když mu jeho otec kvůli mně ubližoval. Ovšem jsem rozhodnuta tomu zabránit a k Dracovi se vrátit. Další prosím:"

 

Přišla řada na Draca:

 

,,Nechci být smrtijedem ani ubližovat jiným. Nejsem jako můj otec. Otci jsem řekl, že v životě nepřijmu Temné znamení. Miluji Sabrine a vydržím i tu největší bolest od otce, jen abych mohl být s ní.

 

Chvilky s ní mi vždy prozáří temnou pravdu, že moje rodina je na straně zla a donutí mě tam zůstat. Závidím Harrymu Potterovi a jeho přátelům. Mrzíme, že mě mezi ně nepočítá, ale mohu si za to sám. Neměl jsem se k němu chovat tak zle. Další prosím:"

 

Tentokrát přišla řada na Tonksovou:

 

„Mé celé jsméno je Nymphadora Eleanor Tonksová. Nesnáším, když mi někdo říká tím hrozným jménem. Druhé nepoužívám, protože se mi kvůli němu posmívali, protože nikdo nepoužívá druhé jméno.

 

Kamarádka mi poradila, ať druhé jméno nio´komu neříkám a používám pouze příjmení. Poslechla jsem a teď mě každý oslovuje Tonksová. Někdy bych si přála, aby mi řekli jinak, ale sama jsem bezradná, nevím jak.

 

Dnes jsem prožila nádhernou chvíli s člověkem, o kterém jsem si myslela, že toho není schopný. Jsem z toho zmatená, ovšem cítila jsem něco nádherného. Snad k němu sama něco cítím, ale to zjistím pouze tehy, pokud budeme pokračovat. Další prosím:"

 

Další na řadě byl Snape:

 

,,Byl jsem dlouholetým špehem u Voldemorta. Mám syna Harryho, což jsem se dozvěděl teprve o letošních prázdninách, kdy mi byl doručen dopis od jeho matky. Lily Potterové. A ač to tak možná nevypadá, mám ho rád a budu ho chránit.

 

Už delší dobu se zajímám o Tonksovou. Dnešní den se mi splnil můj dlouhodobý sen. Políbil jsem ji a ona mé polibky opětovala. Cítil jsem se nádherně. A budu usilovně bojovat o to, aby náš vztah pokračoval. Konec"

Všichni sebou slabě trhli a drželi pohledy na zemi. Právě prozradili své tajemství. Jako první vyběhla z místnosti Tonksová a hned potom i Hermiona.

 

Harry se podíval na svoji nově nalezenou sestru a nevěděl, pro kterou z těch dvou se má spíš rozhodnout. Sabrine mu to znovu ulehčila.

 

,,Jdi za ní. Se mnou si můžeš promluvit později."

 

Ve stejnou dobu jako Harry se zvedl i Snape. Vyměnili si z Harrym pohledy a oba vyšli ze dveří, každý do svého pokoje, kde jak doufali, budou ženy jejich srdcí.

 

Sotva Harry vkročil dovnitř, nevěřil svým očím. Místnost byla potemněna. Po okrajích stály zapálené svíčky a jejich postele tam nebyli vůbec. Místo nich tam stála veliká postel a před ní stála Hermiona jen v miniaturní noční košilce.

 

Kdyby teď mohl přemýšlet, určitě by ho napadlo, jak rychle to mohla zvládnout připravit, ale při pohledu na Hermionu se jeho myšlenky obrátily jen v jeden směr.

 

( Konec, ale jen pro ty, jenž nedovršili 15. Pokud jste i tak nedovršili a čtete dál, nenesu žádnou vinu na vaší psychické újmě, jelikož vás upozorňuji, že od teď se zde bude odvíjet erotická scéna. Ať si každý přebere, jak moc bude silná.)

 

Udělat pár kroků k ní bylo pro něj hodně těžkých, ale sotva k ní došel, okamžitě se na ni vrhl, podnícen tímto okamžikem a začal ji vášnivě líbat. Ona okamžitě začala jeho polibky opětovat. Chytil ji pod zadkem a nadzvedl si ji do náruče. Obtočila nohy kolem jeho těla a dál ho nenasytně líbala.

 

Pomalím krokem došel k posteli, na kterou ji položil a sám ji zalehl svým tělem. Pomohla mu sundat jeho hábit, kalhoty a košili a teď byl před ní jen ve spodním prádle. Znovu na ni nalehl a pomalu ji začal vyhrnovat košilku.

 

Jeho pomalé chování ji ještě více vyrajcovala a tak odstrčila jeho ruce a rychlým pohybem si ji sundala. Teď před ním ležela úplně, jak ji stvořil Pánbůh. Ale na stud nebyl čas, protože Harry okamžitě popadl její prsa do svých rukou a začal je hnětnout.

 

Svůj jazyk vstrčil do jejich úst a pohrával si tam s tím jejím. Potom ji pomalu začal líbat na krku a jeho polibky postupovaly čím dál níž. Projel úžlabinkou mezi jejími prsy a pak se v okamžiku přisál na její levý prs. Sténala čím dál hlasitěji, ponořila své ruce do jeho vlasů.

 

Přesunul se na její druhou bradavku a Hermiona již myslela, že déle už to nevydrží, když v tom ucítila jeho ruku na svém nejintimějším místě a prohnula se, když ucítila, jak jeho prst proníká dovnitř. Pomalu jím pohyboval a znovu si začal hrát svým jazykem s tím jejím, když v tom ji najednou oputil, už chtěla protestovat, ale všimla si, že si sundal už i poslední kousek svého oděvu a zálibně si prohlížela.

 

Sklonil se k jejímu klínu a dýchl ji na něj. Udělalo to s ní přesně takový pohyb, jaký očekával. Prohnula se jako luk. Tentokrát do ni začal znovu pronikat ovšem jazykem. Musel ji přidržovat pánev, protože sebou moc házela. Po chvíli si usmyslel, že už to stačí.

 

Zvedl se a znovu ji celou zalehl. Začal ji znovu líbat a Hermiona ucítila na svém vstupu jeho penis. Nedočkavostí se až prohla.A tím se nabodla na špičku jeho penisu. Překvapením vykřikla, když ucítila, jak je horký  a jak ji roztahuje.

 

Pomalu začal pronikat dovnitř a Hermiona se začala chvět. Dál ji líbal a zároveň do jejích úst šeptal slova útěchy. Narazil na branku její nevinosti a rozhodl se ve vteřině. Jedním prudkým přiažením ji protrhl. Vykřikla, překvapením, ale i bolestí a rozkoší.

 

Zůstal v ní bez pohybu. Tušil, že by si prvně měla na jeho velikost zvyknout. Jeho pochva ho celého obemknula a jemu činilo potíže zůstat bez pohybu a tak začal přirážet. Hermiona přitom drásala jeho záda, ale jemu to nevadilo. Oba křičeli rozkoší a když to na něj přišlo, vnikl do ni mnohem prudčeji a vypustil do ní své semeno. Přišlo to na ně stejně a teď oba leželi bez dechu.

 

Hermiona se přitulila k Harrymu a ten ji objal. Šeptal ji slova lásky a ona s úsměvěm na tváři usnula. On usnul jen chvilku po ní.

 

Netušili, že v dalších dvouch pokojích se dělo něco podobného a že všichni měli několik dalších lidí, jenž stály za dveřmi a naslouchali jejich projevům rozkoše...

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

slyther-ff.blog.cz

(Méry, 9. 12. 2009 19:50)

haha , luxusní konec :) ... opravdu dobře píšeš :)